Въпросът за 100 000 лв. ще бъде отворен тази седмица в

...
Въпросът за 100 000 лв. ще бъде отворен тази седмица в
Коментари Харесай

Отговарят на въпроса за 100 000 лв. в „Стани богат тази седмица

Въпросът за 100 000 лева ще бъде отворен тази седмица в „ Стани богат “. Това ще се случи в едвам втория сезон на играта и за трети път в 22-годишната ѝ история у нас.

„ Да описвам или напряко да кажа правилния отговор? “, с самообладание и убеденост пита забележителният участник на метри от върха в играта.

„ Това е исторически миг, дай да те прегърна! “, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие насладата си при всеки идващ светнал в зелено отговор. Вестта за достижението на играча потвърдиха от bTV, в чийто ефир ще се излъчи напрегнатата игра.

До този миг в „ Стани богат “ единствено двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като единствено единият съумява да отговори вярно.

Още в средата на месец март информацията, че участник е стигнал до последния въпрос изненада феновете на играта. Разпространената информация гласеше, че един от последните въпроси, преди да стигне до финала, е обвързван с известна скулптура в Париж, който първи заяви новината. Играчът бил сигурен в отговора, само че въпреки всичко звъннал на сина си, ползвайки един от жокерите. Друг от последните въпроси бил за Данте.

Участникът се пенсионира преди 4 години от БНР, където работи в последните 20 година от професионалната си кариера. В националното радио също е на управителна позиция. Преди БНР той е работил във в. “Земеделско знаме ”, за малко в “Континент ” и на значим пост в “168 часа ”.

С играта си, снимана преди дни, той става първият, стигнал до въпрос за 100 хиляди лева, откогато “Стани богат ” се излъчва по Би Ти Ви, заяви тогава уеб сайтът “Площад Славейков. Водещият Михаил Билалов също вижда такава игра за първи път.

Как звучи последният въпрос в “Стани богат ”, кой е участникът със солидни знания и неповторим нюх и дали ще отговори вярно на последния въпрос за 100 000 лева – феновете „ ще схванат тази седмица.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР